Subota, 24 Februara, 2024
HomeAktuelnoMoka Slavnić bijesan na Mariju Kulić zbog žestokih osuda romanse njegovog sina...

Moka Slavnić bijesan na Mariju Kulić zbog žestokih osuda romanse njegovog sina u rijalitiju

Ona je žena u kriznim godinama sa krizom identiteta, drži neka predavanja i daje sebi za pravo da svašta priča, rekao je Slavnić

Bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić oglasio se za “Pink.rs” i prokomentarisao komentare pojedinih ukućana na račun ljubavne romanse njegovog sina Zvezdana sa Anđelom Đuričić. Naime, njega su iz takta izbacile žestoke osude i brutalni komentari Marije Kulić na račun ovog para.

– Uspaljenica iz Niša je jedno obično go*no, koje bezobrazno ide protiv Anđele i Zvezdana. Ja joj se zahvaljujem. Ona je jedna žena u kriznim godinama sa krizom identiteta, drži neka predavanja i daje sebi za pravo da svašta priča – rekao je Slavnić i dodao:

– Bolje joj je da gleda svoju ććerku koju ona gura u rijaliti. Pretenciozna je i pokušava da omalovažava jednu apsoluto čistu vezu i ljubav. Ja jedva čekam da ih vidim i da ih prebijem oboje kome se oni i za šta pravdaju, umesto da uživaju – poručio je Zoran i dodao:

– Dok je Marija napadala Anđelu u ”Magazinu In” sve su šutjele kao da su sirće progutale. To što ne znaju šta je monogamija je njihova kultura. Marija je njima držala sve vrijeme tu neko predavanje. Bio sam u šoku da ni Maja koja nema dlake na jeziku nije reagovala. Ko je Marija da sudi bilo kome? Ja sam šokiran, ja nisam vjerovao ni da će moj sin tako da reaguje – rekao je Slavnić.

IZVOR: AVAZ

- Advertisement -
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -