Petak, 19 Aprila, 2024
HomeAktuelnoMILO ĐUKANOVIĆ PRIZNAO PORAZ I ČESTITAO MILATOVIĆU

MILO ĐUKANOVIĆ PRIZNAO PORAZ I ČESTITAO MILATOVIĆU

Predsjednik DPS-a i predsjednički kandidat Milo Đukaović priznao je poraz i čestitao Jakovu Milatoviću na pobjedi.

Dame i gospodo, dobro veče. Završeni su predsjednički izbori u Crnoj Gori. Crna Gora je izabrala, ja taj izbor poštujem. Čestitam Jakovu Milatoviću, želim mu da bude uspješan predsjednik. Jer ako on bude uspješan, Dame i gospodo,to znači da bi i Crna Gora mogla biti uspješna država – rekao je Đukanović.

Zahvalio je građanima “koji su masovnim učešćem na izborima doprinijeli da imamo još jedan demokratski i kredibilan izborni proces, koji doprinosi međunarodnom ugledu Crne Gore.”

Želim da se zahvalim svim građanima koji su mi dali povjerenje. Nekad su ti glasovi bili dovoljni za većinu, u ovom trenutku nisu, ali su vrijedni kao planina. Ponosan sam na ogromnu podršku u sredinama u kojima većinu čine pripadnici manjinskih naroda – istakao je Đukanović.

Poručio je da je važno da Crna Gora napravi izbor 11. Juna

Sve što se događa ovih dana, potvrđuje da Crna Gora nažalost nema Vladu, da ima zalutale institucije, što se pokazalo i u ovom izbornom procesu. Jako je važno da Crna Gora poslije 11. juna dobije vladu koja će je odgovorno voditi do evropskog cilja – navodi Đukanović.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -