Ponedjeljak, 22 Jula, 2024
HomeVijestiBiHMate Rimac i Katarina Lovrić vjenčali se u crkvi u Livnu

Mate Rimac i Katarina Lovrić vjenčali se u crkvi u Livnu

Čuju se pjesme tamburaškog sastava koji pjeva “Ajde Mate da te oženimo, da se s tobom više ne patimo

Katarina Lovrić (29) i Mate Rimac (32), vlasnik kompanije “Rimac automobili”, i crkveno su se vjenčali u Livnu, odakle su oboje rodom, piše 24sata.

Za razliku od intimne ceremonije u Splitu s 30-ak uzvanika u Titovoj vili Dalmacija, velika fešta s nekoliko stotina zvanica održala se u Livnu nasred polja u velikom šatoru.

Pred šator su od jutra dolazili kamioni s keteringom, a gostima je navodno bilo zabranjeno fotografiranje svadbe. Pred kuću inovatora i poduzetnika u mjestu Lištani gosti su pristizali autobusima, a pažnju je plijenila žuta Nevera.

Pred Katarininom kućom u Odžaku došli su trubači u kombiju leskovačkih tablica. Zaštitara je bilo mnoštvo, na svakom koraku i uz cestu kojom je prolazila kolona automobila sa zvanicama. Kako kažu mještani, Mate je pozvao sve Livanjce na feštu i sutradan.Gosti na vjenčanju se ludo zabavljaju, čuju se pjesme tamburaškog sastava koji pjeva “Ajde Mate da te oženimo, da se s tobom više ne patimo!”

Par je za temu vjenčanja odabrao prirodu pa su staklenu dvoranu u kojoj se nakon crkvenog obreda vjenčanja održava slavlje, okružili deseci bala sijena.

Rimac je Katarinu zaprosio prošle godine krajem jula na Jadranu. Par se poznaje 17 godina, a upoznali su se u njihovom rodnom Livnu. Djevojačku večer Katarina je provela u Livnu, a Mate momačku večer u Crnoj Gori.

Budući da je mladenki želja jednog dana posjetiti Madagaskar, nagađa se da će upravo tamo bračni par Rimac otputovati na medeni mjesec.

IZVOR: AVAZ

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -