Mikulić Marijana Mikulić o sinu: Prvi put je ponovio rečenicu od tri riječi

Marijana Mikulić o sinu: Prvi put je ponovio rečenicu od tri riječi

Glumica iz Mostara je prošle godine podijelila s javnošću da njezin sin ima poteškoće u razvoju

Glumica Marijana Mikulić posljednjih nekoliko mjeseci na Instagramu objavljuje s kakvim se  poteškoćama suočava njen najmlađi sin Jakov. Mostarka sa zagrebačkom adresom objavila je da dječak napreduje i da je uspio izgovoriti rečenicu s tri riječi.

– Sinoć smo dobili prvu rečenicu s tri riječi. Ne ide to samo od sebe – mi govorimo nešto i tražimo da ponovi. Najčešće je to kad nešto želi pa je motiviran ponoviti traženo. I svaki put kad ponovi i jednu riječ sreća je nemjerljiva, pogotovo ako tu riječ prije nije nikad ponovio. A sinoć je prvi put ponovio rečenicu od tri riječi: “Mama, daj još”

Jaki nas ne zove mama, tata; braću ne zove imenom, ali tu i tamo na traženje i pokazivanje slike ponovi njihovo ime. Tim više je moje srce ko kuća! U moru svega, ovo je nešto što želim da mi iskače svake godine kao uspomena! “Mama da još” – napisala je Marijana uz fotografiju sina.

Glumica je prošle godine podijelila s javnošću da njezin sin ima poteškoće u razvoju.

– Moj Jakov ne govori, ne gleda u oči, ne odaziva se na ime, ništa ne razumije kada mu se govori. Pola godine se čeka termin jer su zbog korone ljudi odustajali, inače valjda ide to i do godinu dana. Nećemo nikog tražiti da ‘gura -napisala je početkom godine i izazvala brojne reakcije.

IZVOR: AVAZ