Sarah Manekenka Sarah Čerkez: Istina o mom razvodu

Manekenka Sarah Čerkez: Istina o mom razvodu

Arminu i meni najvažniji je interes djeteta i time se vodimo

Jedna od najuspješnijih bosanskohercegovačkih manekenki Sarah Čerkez prošlu godinu završila je uspjesima na poslovnom planu, kada je riječ o njenom privatnom biznisu, dok joj modeling, kako ističe, sada predstavlja čisto zadovoljstvo.

Prošla godina donijela joj je i promjene na privatnom planu pa je tako lijepa Sarajka sa sada već bivšim suprugom Arminom Hadžićem, zajedničkom odlukom, u mirnom tonu, odlučila staviti tačku na dugogodišnji brak.

Sarah je ekskluzivno za „Avaz“ govorila o tom prijelomnom trenutku, biznisu, kćerki, modi te životu na relaciji između Sarajeva i Dubrovnika.

Zajednička odluka

– Armin i ja smo se rastavili već prije sedam mjeseci i to nije nikakva tajna, to je odluka koju smo zajednički i u isto vrijeme donijeli.

Koliko ste iz svega toga izašli jači i svjesni da ste kćerki najpotrebniji zdravi i zadovoljni?

– Nas dvoje smo lijep primjer, razveli smo se mirno i ostali veoma dobri prijatelji, kakvi smo bili i prije. Oboma nam je najvažniji interes djeteta i time se vodimo. Sretni smo jer smo oboje, u isto vrijeme, sazreli i donijeli istu odluku i niko nije pretrpio bilo kakvu štetu. Armin je divan i posvećen otac. Ono što je meni ta promjena donijela jeste puno veća posvećenost samoj sebi i Nimri.

IZVOR: AVAZ