Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
HomeVijestiBiHLuksuzni dom Zdravko Čolić godinama skriva: Nova nekretnina na jedinstvenoj lokaciji

Luksuzni dom Zdravko Čolić godinama skriva: Nova nekretnina na jedinstvenoj lokaciji

Prema pisanju srbijanskih medija, Zdravko Čolić je kupio luksuzni penthouse u Zlatiboru, u kompleksku koji će navodno biti najmoderniji i najbogatiji u tom dijelu Srbije.

Prema Informeru, u toku je izgradnja luksuznog zdanja s četiri nivoa, podzemnom garažom, restoranom, recepcijom na ulazu, dječjom igraonicom, spa-centrima, staklenim bazenom i heliodromom. Zdravko je navodno odučio kupiti stan upravo ovdje jer će se u ponuditi nalaziti i određeni medicinsko-sportski sadržaji, poput kriokomore i barokomore, a poznato je da on često koristi hiperbarične komore pomoću kojih održava dobro zdravlje i mladolik izgled.

Zdravko i njegova obitelj inače žive u luksuznoj vili u mirnom dijelu beogradskog naselja Košutnjak, koju je neko vrijeme uspješno skrivao od javnosti, sve dok njegova kći Una nije počela objavljivati fotografije na društvenim mrežama.

Vila je okružena zelenilom koje priječi znatiželjne poglede, no Una je na svojem Instagramu otkrila da se iza krije veliko dvorište s vrtom, bazenom i trampolinom, a njezine fotke otkrivaju i luksuznu unutrašnjost kuće.

Pročitajte više: Kako je Josip Broz Tito slavio Novu godinu: Brijuni, ljepotice i Zdravko Čolić

Pratite nas na Facebook akter.ba

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -