Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
HomeAktuelnoLegendarni Robert Prosinečki nekad i sad

Legendarni Robert Prosinečki nekad i sad

Legendarni Robert Prosinečki, poznat po iznimnoj kreativnosti i čarobnim driblinzima, često ga se nazivalo “posljednjim romantičarem”. S juniorskom reprezentacijom Jugoslavije osvojio je Svjetsko nogometno prvenstvo u Čileu 1987. godine gdje je proglašen najboljim igračem i dobio je Zlatnu loptu. S Jugoslavijom na Europskom do 21 prvenstvu 1990. godine u Rusiji osvojio je srebro, a s Hrvatskom na Svjetskome prvenstvu u Francuskoj 1998. godine broncu. Jedan od najvećih hrvatskih nogometaša svih vremena.

Prosinečki počeo je trenersku karijeru 2006. godine kao pomoćni trener u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Ostaje na toj dužnosti sve do prosinca 2010. godine kada preuzima beogradsku Crvenu zvezdu što mu je bio ujedno i prvi samostalni trenerski posao.

Prosinečki je bio igrač Dinama, Zvezde, Real Madrida, Barcelone, Seville… Sve ono što je radio kao igrač ostavilo je veliki trag, pa je popularni Žuti i danas, izuzetno cijenjen i poštovan.

Ono što je, zadnjih godina, u najmanju ruku, šokiralo javnost i njegove fanove jeste njegov izgled. Na društvenim mrežama su se mogli pročitati komentari o njegovom “negativnom imidžu”.

Pisali su da je evidentno da ima ozbiljan problem sa kilažom, jer mu je stomak ogroman.

Pratite nas na Facebook akter.ba

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -