Utorak, 16 Jula, 2024
HomeNogometLandon Donovan izložen podsmijehu zbog transplantacije kose tokom prijenosa

Landon Donovan izložen podsmijehu zbog transplantacije kose tokom prijenosa

Konsultant kanala Fox Sports, Landon Donovan, postao je predmet podsmijeha miliona gledalaca tokom prijenosa Eura. Međutim, razlog za njegovo neočekivano izgledom se otkrio zahvaljujući njegovom bivšem saigraču, Mikeu Mageeu.

Na Twitteru, Magee je objavio prepisku između njega i Donovana u kojoj je otkriveno da je Donovan nedavno imao transplantaciju kose. U poruci, Donovan je napisao: “Imao sam transplantaciju kose prije dvije sedmice i rečeno mi je da se to neće prikazati na TV-u.” Ova izjava je izazvala smijeh i šalu među fanovima fudbala i ljubiteljima Eura.

Donovan, koji je igrao za američku reprezentaciju 157 puta i postigao 57 golova, također je igrao za klubove poput Evertona u Premier ligi i Bayerna u Njemačkoj. Njegovo pojavljivanje sa novom frizurom izazvalo je mnogo pažnje i komentara na društvenim mrežama.

Izgleda da je Donovan sam bio svjestan kako će njegova nova frizura izazvati podsmijeh, s obzirom na to kako je odgovorio na Mageeov zahtjev za objavljivanjem njihove prepiske. Donovan se sa šalom izvinio svom bivšem saigraču.

Ova nedavna epizoda izazvala je veliku zainteresovanost i smijeh među ljubiteljima fudbala širom svijeta. Transplantacija kose i estetski tretmani sve su popularniji među sportistima i javnim ličnostima, ali čini se da Donovanova situacija zaista nije prošla neopaženo.

Ostaje nam da vidimo kako će Donovan reagovati na ove šale i da li će nastaviti sa svojim konsultantskim poslom tokom Eura.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -