Nedjelja, 19 Maja, 2024
HomeAktuelnoKralj Charles 'nespretno' otkrio pozornicu za Euroviziju, fanovi mu se smiju: Imao...

Kralj Charles ‘nespretno’ otkrio pozornicu za Euroviziju, fanovi mu se smiju: Imao je samo jedan posao

Liverpool će biti domaćin natjecanja za pjesmu Eurovizije umjesto prošlogodišnje pobjednice Ukrajine koja zbog ruske invazije ne može organizirati spektakl. Uz odbrojavanje, Charles i Camilla otkrili su pozornicu pritiskom na veliko ružičasto dugme koje je aktiviralo niz šarenih svjetala pozornice uz pulsirajući ritam

Britanski kralj Charles i njegova supruga Camilla otkrili su u srijedu pozornicu za Eurosong koji će se u svibnju održati u Liverpoolu te je kralj najavio da će s velikim zanimanjem pratiti natjecanje. Charles koji će biti okrunjen tek nekoliko dana prije Eurosonga, sastao se i s britanskom natjecateljicom Mae Muller te je sudjelovao u snimanju djelića zabavne dječje emisije Blue Peter. “Pratit ćemo natjecanje s velikim zanimanjem, bodriti vas”, rekao je kralj 25-godišnjoj Muller.

Liverpool će biti domaćin natjecanja za pjesmu Eurovizije umjesto prošlogodišnje pobjednice Ukrajine koja zbog ruske invazije ne može organizirati spektakl. Uz odbrojavanje, Charles i Camilla otkrili su pozornicu pritiskom na veliko ružičasto dugme koje je aktiviralo niz šarenih svjetala pozornice uz pulsirajući ritam.

Odmah nakon što je snimka osvanula na službenom Instagram profilu Eurovizije pratitelji su krenuli komentirati Charlesov potez. Naime, dok je Camilla pritisnula veliki gumb, kralj ga je uspio promašiti te je umjesto gumba stisnuo žuti okvir oko njega.

“Imao je samo jedan posao”, “Koliko teško može biti stisnuti gumb“, “Jesu li oni bili zaista najbolji odabir za ovo?”, nizali su se komentari. 

No, nije samo kralj Charles bio na meti kritika, nakon otkrivanja pozornice fanovi Eurovizije su se požalili i na veličinu stagea.  “Očekivao sam više”, “Gdje je velika impresivna pozornica dostojna Eurovizije”, “Toliko čekanja ni za što”, “Je li stage mogao biti manji?”, “Ovo izgleda kao pozornica X Factora, koje razočarenje”, žalili su se mnogi u komentarima.

Inače, sljedećeg mjeseca i sama Britanija bit će pozornica za niz proslava organiziranih u povodu službene krunidbe kralja Charlesa III. u Westminsterskoj opatiji 6. svibnja te koncerta u dvorcu Windsor dan poslije. 

U veljači je britanska vlada najavila da će 3000 karata za praćenje Eurovizije staviti na raspolaganje raseljenim Ukrajincima. Natjecanje za pjesmu Eurovizije održat će se od 9. do 13. svibnja. 

Pročitajte i ovo: King Charls

Pratite nas na facebook akter.ba

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -