Utorak, 16 Jula, 2024
HomeAktuelnoKanje Vest pod istragom zbog napada i sukoba sa ženom koja ga...

Kanje Vest pod istragom zbog napada i sukoba sa ženom koja ga je snimala

Reper je otišao prije dolaska policije, a daljnja istraga se očekuje, pojasnila je glasnogovornica

Reper Kanje Vest (Kanye West) pod istragom je zbog incidenta koji je jučer izazvao na ulici dok ga je snimala jedna žena.

Glasnogovornik ureda šerifa okruga Ventura potvrdio je, kako prenosi “US Magazine”, da je reper pod istragom zbog optužbi za nanošenje teških ozljeda. Vlasti su navodno zaprimile video koji pokazuje da je Vest bio upleten u svađu sa ženom i naizgled joj je bacio mobitel iz ruke.

Reper je tako viđen kako prilazi ženi u automobilu dok su bili na semaforu. Izašao je iz auta da razgovara s njom. Držala je mobitel podignut snimajući repera izbliza dok je on zahtijevao:

– Prestanite s kamerama – zatim žena je rekla:

– Znam, ali Kanje, ti si slavna osoba – ali prije nego što je završila rečenicu, reper joj je oteo mobitel iz ruku i bacio ga na cestu.

Vest se potom vratio do svog vozila, gdje ga je čekala kako prenose svjetski mediji, njegova supruga Bijanka Kensori (Bianca Censori). Reper je otišao prije dolaska policije, a daljnja istraga se očekuje, pojasnila je glasnogovornica.

Incident se dogodio u Kaliforniji, u blizini objekta u kojem je Kanjeova najstarija kćerka Nort (North) trebala igrati košarkašku utakmicu. Kim Kardašijan (Kim Kardashian) pojavila se s njihovim sinom u društvu Tristana Tompsona (Thompsona).

IZVOR: AVAZ

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -