Kameron Dijaz Kameron Dijaz slavi sedam godina braka

Kameron Dijaz slavi sedam godina braka

Glumicin suprug Bendži Maden sve je raznježio dirljivom objavom na Instagramu

Kameron Dijaz (Cameron Diaz) i muzičar Bendži Maden (Benji Madden) u braku su sedam godina, a iz najnovije objave rokera iz benda “Good Charlotte” jasno je da je njihova ljubav jača no ikad.

Danas sedam godina u braku. Uvijek sam sanjao da imam ovakvu porodicu. Sretan, miran, dosljedan, odan i bezuvjetno jednako ispunjeni strašću i dubinom. Nazvati to medenim mjesecom nije dovoljno. Pravi život. Jedini pravi izazov koji imamo je usporavanje vremena jer život ide brzo kad si u sretnoj stazi. Uvijek i zauvijek znajući da smo kod kuće. Sretna godišnjica! Volim te, napisao je Maden u dirljivoj objavi na Instagramu.

Dijaz i Maden upoznali su se 2014. preko muzičarevog brata blizanca Džoela (Joel) i njegove supruge Nikol Riči (Nicole Richie). Par se vjenčao 5. januara 2015., a u decembru 2019. dobili su svoje prvo dijete, kćerku Radiks (Raddix).

– Sada sam tu gdje sam željela biti i ovo me ispunjava više nego išta što sam napravila u životu. Imati porodicu, biti u braku i imati ovo malo čudo, koje je potrebno za porodicu, to je najbolja stvar na svijetu. Više nemam ono što je potrebno dati da bi film uspio, sva moja energija je ovdje, izjavila je Dijaz nedavno u jednom intervjuu.

IZVOR: AVAZ