Utorak, 16 Jula, 2024
HomeShowbizzKako je poznati glumac uspio prevazići težak period i ostati finansijski stabilan

Kako je poznati glumac uspio prevazići težak period i ostati finansijski stabilan

Dvadesetak godina nakon što je poznati glumac počeo svoju karijeru, otkrio je da je prošao kroz težak životni period iz kojeg se uspio izvući. Tokom tog perioda, on se nije libio ni jednog posla kako bi preživio.

“Živjelo se od raznih honorara, radio sam sinhronizacije, predstave i šta god sam mogao. Godine 2001. sam dobio prvo dijete i tada je počeo dodatni pritisak jer ni moja supruga ni ja nismo imali stalne prihode. Od 2000. godine, kada sam postao slobodni umjetnik, svaki mjesec sam se pitao da li ću finansijski izdržati, da li ću moći pružiti djetetu ono što mu treba. Često nije bilo dovoljno novca, iako sam puno radio”, izjavio je glumac.

Kako bi prevazišao finansijske probleme, glumac je otvorio pizzeriju 2006. godine. Međutim, posao se loše razvijao i glumac je zapao u dugove od 30 hiljada eura. “Bio sam na ivici očaja, pitao sam se da li da se objesim”, priznao je glumac.

Da bi povratio finansijsku stabilnost, glumac je morao raditi više poslova. Radio je kao vozač na pozorišnom festivalu, a jedan producent mu je ponudio saradnju. “+Tu dnevicu sam smatrao veoma značajnom”, kazao je glumac.

Nakon nekoliko godina napornog rada i obavljanja više poslova, glumac je uspio da otplati sve dugove. Imajući sreću da se zadužio kod prijatelja koji ga nije pritiskao da vrati novac, glumac se osjećao konačno slobodno nakon povratka finansijske stabilnosti.

Ova priča o uspješnom prevazilaženju teškog perioda mogla bi biti inspiracija svima koji prolaze kroz financijske teškoće. Ona ističe važnost istrajnosti, fleksibilnosti i rada kako bi se prevazišli problemi i postigla finansijska stabilnost.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -