Utorak, 16 Jula, 2024
HomeHrana i ZdravljeJellyfish in Space slavi pet godina uspješnog poslovanja i nudi nevjerojatnu nagradnu...

Jellyfish in Space slavi pet godina uspješnog poslovanja i nudi nevjerojatnu nagradnu igru!

Poznati street food i cocktail bar u Martićevoj 71, Jellyfish in Space, obilježava pet godina svog uspješnog poslovanja. Ova popularna gastro destinacija osvojila je srca posjetitelja svojom neodoljivom ponudom hrane i pića, live svirkama i jedinstvenim ambijentom.

Od samog otvaranja, Jellyfish in Space je postao jedno od najomiljenijih mjesta za druženje i uživanje. Njihova inovativnost, vrhunska usluga i nezaboravni okusi su nešto po čemu su prepoznatljivi. Posjetitelji mogu uživati u opuštanju na terasi ili u klimatiziranom prostoru unutra, uz poznate koktele i izvanrednu gastro ponudu.

Jellyfish in Space ove godine je odlučio raditi tijekom cijelog ljeta kako bi gostima pružio savršeno iskustvo. Njihova ljetna ponuda je inspirirana Putem Svile i već je oduševila goste. A povodom petog rođendana, Jellyfish in Space će dodatno iznenaditi petoro sretnih posjetitelja putovanjem iz snova u Meksiko!

Svi zainteresirani mogu sudjelovati u nagradnoj igri koja traje od srpnja do 15. rujna. Nagrada uključuje putovanje u Meksiko u suradnji s putopiscem Kristijanom Iličićem i njegovom putnom agencijom Nomadik Travel. Sudjelovanje je jednostavno, za svakih potrošenih 10 € na odabrane Jelly proizvode (hrana i kokteli), gosti dobijaju naljepnicu. Za ulazak u izvlačenje potrebno je skupiti 10 naljepnica. Izvlačenje sretnih dobitnika će se održati u listopadu.

Više informacija o nagradnoj igri može se dobiti od osoblja Jellyfish in Space ili na njihovoj web-stranici.

Također, Jellyfish in Space već sada priprema uzbudljivu jesen. U rujnu će u suradnji s Turističkom zajednicom grada Velika Gorica organizirati festival The Flying Dish. Ovaj festival će ljude povezivati kroz ljubav prema ukusnoj hrani i sjajnoj glazbi. Sezona live svirki također se vraća u Jellyfish in Space, donoseći dodatnu dozu zabave i atmosfere.

Posjetite Jellyfish in Space i doživite nezaboravno iskustvo koje će vas odvesti izvan ovoga svijeta!

Foto: PRT

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -