Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
HomeVijestiBiHJala Brat najavio “Futuru” i napravio pometnju zbog saradnje sa svjetskim reperom

Jala Brat najavio “Futuru” i napravio pometnju zbog saradnje sa svjetskim reperom

Godinama unazad Jala je srušio brojne rekorde i pomjerio mnoge granice kada je muzika u pitanju

Nakon što je prošle godine svijet skoro stao, ova, 2021. godina bit će njegova – Jale Brata, odnosno Jasmina Fazlića.

Godinama unazad Jala je srušio brojne rekorde i pomjerio mnoge granice kada je muzika u pitanju, a sada je opet otišao korak dalje. Kao što je već poznato, on već neko vrijeme najavljuje album „Futura“, koji opisuje kao „epski“.

No, čini se da su tek sada mnogi taj epitet uzeli zaozbiljno. Jala Brat je preksinoć napravio pravu pometnju nakon što je objavio listu pjesama koje će se naći na „Futuri“ uz sve saradnje.

Uz nezaobilaznog Bubu Corellija, Jala Brat je ostvario saradnje ne samo s regionalnim, evropskim već i svjetskim zvijezdama.

U nevjerici je ostavio skoro sve kada je objelodanio ime Torija Laneza (Tory), kanadskog repera sa svjetskom reputacijom, s kojim je uradio pjesmu „Adrenalina“. Osim njega, tu su i reperica Hava, MC Hariel, Noizy…

Dobro je poznato da je Jala Brat i marketinški mag te da vrlo dobro raspolaže informacijama koje pušta u javnost kada je u pitanju posao te je samom objavom 15 pjesama dodatno zainteresirao publiku koja ionako jedva čeka novi, kompletan album, nakon što je s prethodnim „99“ oduševio sve.

POGLEDAJTE OBJAVU

IZVOR: AVAZ

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -