Utorak, 27 Februara, 2024
HomeAktuelnoIsmijavali momka koji je zaprosio djevojku u restoranu brze hrane

Ismijavali momka koji je zaprosio djevojku u restoranu brze hrane

Momak iz Južne Afrike zaprosio je svoju djevojku u restoranu brze hrane, KFC

Kasnije se pojavio članak u jednim dnevnim novinama sa riječima:

“Pojedini muškarci u Južnoj Africi su toliko siromašni da se odlučuju da prose djevojke u KFC-u. Ne mogu da zamislim ko još može da zaprosi djevojku na ovakav način… Zar ih nije sramota?”

Ali, novinarka je za ovakve svoje komentare dobila odgovore prepune uvrijedljivih riječi, a svjetski brendovi su odlučili da podrže ovaj zaljubljeni mladi par. KFC, Audi, Puma i drugi brendovi odlučili su da finansiraju njihovo vjenčanje.

Hauvei je odlučio da im pokloni svoje vodeće telefone, MekDonalds im je obezbjedio VIP mjesta i u potpunosti platio put do Kejp Tauna na koncert pjevačice Toni Brakston.

Uber će mladom paru obezbjediti vrhunske automobile koji će i njih i njihove goste voziti do mjesta gde će se održati svadbena ceremonija. Jedna od juvelirnica pozvala je mlade da dođu i odaberu dva zlatna prstena koja će dobiti besplatno.

Poznati afrički kuvar i njegov tim odlučili su da u potpunosti preuzmu svečani jelovnik i pripremu jela na vjenčanju.

Takva istorija koja je trebala da ismije mlade ljude, samo je ujedinila stanovnike zemlje, a svjetski brendovi su odlučili da podrže to, jer zaista, novca zasigurno nemaju, ali to nije razlog za njihovo ismijvanje.

Izvor fotografije: @KFCSA/twitter.

Pročitajte i ovo: Naučnici otkrivaju zanimljivu činjenicu o mačkama koju možda niste znali! – Ismijavali momka koji je zaprosio djevojku u restoranu brze hrane

- Advertisement -
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -