Utorak, 16 Jula, 2024
HomeAktuelnoVoditeljica Dragana Katić: Išla kod psihijatra zbog udaraca sudbine

Voditeljica Dragana Katić: Išla kod psihijatra zbog udaraca sudbine

Sudbina joj je uzela roditelje, oca njene djece, dragu prijateljicu…

Dragana Katić (58), voditeljica šoua „Nikad nije kasno“, jedno je od zaštitnih lica „Grand“ produkcije. Pred kamerama je 37 godina, a okušala se i u glumačkom poslu.

Naime, 2005. godine tumačila je ulogu Lili u humorističkoj seriji „Ljubav, navika, panika“.

 Majka blizanaca

Dragana je 6. maja 1998. godine rodila blizance Bobana i Bojana, koje je odgojila samostalno. Otac djece napustio je Draganu prije njihovog rođenja. U privatnom životu imala je teške udarce sudbine i kako je jednom prilikom kazala, teško je podnijela smrt roditelja i drage prijateljice, zbog čega je godinu išla na terapije kod psihijatra.

Završila je kurs „Silva metod za samopomoć“, tehniku kontrole stresa i razvoja uma, koji joj je pomogao da se riješi nagomilanog stresa i tuge.

Liniju održava tako što redovno trenira i njeguje se. Ne taji da se podvrgnula estetskim operacijama, a priznala je da je operirala kapke i bokove.

Kaže, također, da mnogo radi na sebi i da u šestoj deceniji ima više samopouzdanja nego ranije. Ne planira da se penzioniše, već razmišlja o tome da s prijateljicom pokrene kurs komunikologije.

Draganin život nije praćen medijskim aferama i u javnosti se uglavnom pojavljuje sama. O svojoj posvećenosti poslu govorila je svojevremeno u intervjuu jednom beogradskom listu, piše Boigrafija.org

Ne odustaje

Tada je izjavila da je radila i kada joj je majka bila bolesna te kada je otac njene djece preminuo. Voditeljica je kazala da je često ujutro majku vodila na hemoterapije, a poslije podne snimala emisiju „Grand šou“. Nije odustajala od posla ni kada je preminuo otac njenih sinova, nego je vodila emisiju „Nikad nije kasno“.

Ljubav na prvi pogled

– Apsolutno vjerujem u ljubav na prvi pogled, jer se desila meni. Iskreno, smatram da se to uvijek i dešava na taj prvi pogled, rijetko kada na drugi. Isto tako, i ljubav do kraja života je priča bez osnova. Sigurno je da ljubav vremenom preraste u poštovanje, ali mi ne zvuči realno da uvijek ostaje ista – smatra Dragana.

IZVOR: AVAZ

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -