Petak, 23 Februara, 2024
HomeAktuelnoHrvatska pjevačica otkrila kako je smršala 50 kilograma, sve uz pomoć autofagije

Hrvatska pjevačica otkrila kako je smršala 50 kilograma, sve uz pomoć autofagije

Hrvatska pjevačica Martina Vrbos drastično je smršala otkad je na trenutno možda najpopularnijoj dijeti – autofagiji. Domaća pjevačica s beogradskom adresom ne jede 18 sati dnevno pa je za manje od godinu dana smršavjela čak 50 kilograma. Martina je prije težila 120 kilograma, a sada 70.

Prije sedam godina se udala za Bogoljuba Vidakovića i rodila dvoje djece. Nakon duže pauze, Martina se 2021. godine vratila na muzičku scenu. Pored novih muzičkih ostvarenja, pjevačica je smršavjela do neprepoznatljivosti.

Međutim, pjevačica je tek sada pojasnila da je smršavila sa 120 na 70 kilograma te otkrila kako je zapravo uspjela smršavjeti čak 50 kilograma.

Naglo sam se udebljala poslije trudnoće, pošto nisam mogla jesti što sam htjela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mojem jelovniku bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično sam jela brzu hranu, a gazirana pića sam pila u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma’, rekla je pjevačica.

Martina ne jede 18 sati dnevno, pa je na ovaj način uspjela izgubit čak 50 kilograma za samo godinu dana.

Pjevačica ističe da ju je težina ometala u svakodnevnom funkcionisanju te se odlučila na, za mnoge, rigorozan režim.

‘Vježbam tri puta tjedno. Toliko se dobro osjećam da imam potrebu pomagati i drugim ljudima da smršave.

‘Planiram pokrenuti svoj program u kojem ću žene savjetovati i bodriti ih da promijene svijest o zdravom načinu života. Ja najbolje znam kako im je jer sam prošla kroz sve to’, dodaje Vrbos.

Pročitajte i ovo: Autofagija – 16 sati bez hrane i dešava se čudo

Pratite nas na Facebook akter.ba

- Advertisement -
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -