Merlina Gala večer “BH Telecoma”: Gosti uživaju u sjajnoj atmosferi uz legendarnog Dinu Merlina

Gala večer “BH Telecoma”: Gosti uživaju u sjajnoj atmosferi uz legendarnog Dinu Merlina

Gala večer “BH Telecoma”: Gosti uživaju u sjajnoj atmosferi uz legendarnog Dinu Merlina

Kakav divan osjećaj biti ovdje u komšiluku, ovo je nešto najljepše što sam mogao zamisliti, kazao je na početku nastupa Dino Merlin

Gala večer “BH Telecoma”, generalnog sponzora Sarajevo Film Festivala svojim prisustvom uveličale su brojne domaće i regionalne poznate ličnosti, kako iz svijeta filma i kulture, tako i politčara i funkcionera.

Između ostalih svojim prisustvom događaj su uveličali ambasador Velike Britanije Metju Fild, reditelji Srđan Vuletić, Ademir Kenović, Pjer Žalica sa suprugom i glumicom Jasnom Žalicom, direktor medija “Avaza” Fadil Mandal, direktor marketinga “Avaza” Jasmin Topalović, brojni influenceri, gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, premijer Vlade Federacije BiH Fadil Novalić…

Svi su se obradovali izlasku sarajevske i svjetske megazvijezde Dine Merlina koji je odmah počeo pjevati jednu od starijih numera “Ispočetka”, a potom se obratio prisutnima.

– Dobro mi došli dragi prijatelji. Kakav divan osjećaj biti ovdje u komšiluku, ovo je nešto najljepše što sam mogao zamisliti – kazao je između ostalog Dino Merlin.

Nastavio je nizati svoje dobro poznate hitove poput “Deset mlađa”, “Vi”….

IZVOR: AVAZ