Utorak, 16 Jula, 2024
HomeCrna HronikaEkskluzivno: U Mostaru pucali na Mayu Berović!

Ekskluzivno: U Mostaru pucali na Mayu Berović!

U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam sopstvenim očima kako, bez bilo kakvog razloga i povoda neko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend, kazala je Berović za Avaz

Maya Berović, balkanska muzička zvijezda i njeno osiguranje napadnuti su u Mostaru nakon koncerta prošle sedmice, saznaje “Avaz”. 

Kako otkriva naš izvor, grupa muškaraca je pucala je na kombi u kojem su se nalazili Maja i njen bend. Prelijepa ljetna noć, klub “Daleka obala – Gradski bazen” u Mostaru krcat. Ništa nije slutilo da će se ta noć pretvoriti u moru.   

– Maya je samo vrištala. Pobjegli su, spašavali su ljudi živu glavu – kaže naš izvor – svjedok događanja. 

Zatražili smo komentar i od pjevačice.

– Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam sopstvenim očima kako, bez bilo kakvog razloga i povoda neko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, niko ne zna šta je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Niko od nas nije mogao da nasluti da će do ovoga doći, a niko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvek čekamo zvanične rezultate policijske istrage. Izuzetno mi je žao, blago rečeno, neprijatnosti koje su doživjeli moji najbliži saradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije svoj zvanični epilog – izjavila je ovim povodom Maja za “Avaz”.

O svemu je upoznat i dežurni kantonalni tužilac. 

SourceAvaz
- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -