Subota, 24 Februara, 2024
HomeVijestiBiHDragan Bjelogrlić u policiji priznao da je udario Antonijevića jer ga je...

Dragan Bjelogrlić u policiji priznao da je udario Antonijevića jer ga je provocirao

Rekao policajcima da mu je Antonijević cijele noći navodno dobacivao i provocirao ga

Glumac i i producent Dragan Bjelogrlić priveden je rano jutros u Nišu, nakon što je fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića u baru hotela “Ambasador”.

Kako piše “Telegraf”, Bjelogrlić u policiji jeste priznao da je udario Antonijevića, dok je prolazio pored njega, ali da mu je ovaj cijele noći navodno “dobacivao i provocirao”. Sada se čeka da bude saslušan i pred tužiocem, jer je Antonijević rekao da mu je Bjelogrlić tokom okršaja navodno prijetio da će ga ubiti.

– Bjelogrlić je udario Antonijevića, a onda je ovaj ustao, pa su se “pogurali”. Iako Antonijević navodi da je Bjelogrlić u hotelu sjedio sa Katarinom Radivojević, nje nema među svjedocima – priča sagovornik Telegrafa.rs blizak akterima priče.

osuđen

Policija je u hotel stigla po pozivu Antonijevića, a Bjelogrlić se i dalje nalazi u stanici. U režimskim medijima on je već “osuđen” kao osoba koja je krvnički pretukla režisera “Dare iz Jasenovca”, koji se jutros uključio u Jutarnji program TV Pink kod Dee i Sarape, piše Direktno.rs.

– Ja sa njim nisam imao kontakte jako dugo. Niti sam sinoć imao kontakt, sjedio sam sa kolegama, on je sjedio u drugom dijelu sale iza ugla. Poslije sam vidio i Katarinu Radivojević… Praktično sam ležao na krevetu, a on me sa leđa napao i nisam ga ni vidio jer je sa leđa. Potresen sam. Riječ je o divljačkom napadu, koji nisam doživio u životu, pogotovo ne na festivalu u mom rodnom gradu Nišu. To je kriminalni čin koji nije smio da se desi. Psovao mi je i majku – tvrdi Antonijević.

Antonijević tvrdi da ga je Bjelogrlić napao jer mu smeta što je snimljena “Dara iz Jasenovca”, kao i to što ga je pre pet godina prijavio za korupcionaške radnje u Filmskom centru Srbije.

– Poslije mu je smetao film ”Dara iz Jasenovca”. Njemu je važno da ode na Sarajevo Film Festival, meni nije. Zvali smo policiju, to ide u tužilaštvo, snimci postoje. Nismo imali verbalni kontakt prije toga – dodao je Antonijević.

IZVOR: AVAZ

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -