Ponedjeljak, 22 Jula, 2024
HomeMagazinZanimljivostiCorgi Brady zbunjen plavom pilates loptom u domu

Corgi Brady zbunjen plavom pilates loptom u domu

Ljeto je vrijeme kada mnogi od nas rade na tome da svoje tijelo pripreme za kupaće kostime, a neki čak kupuju i nove sprave za vježbanje. Međutim, za vlasnike simpatičnog psa po imenu Brady, njegova reakcija na plavu pilates loptu postala je pravi hit na internetu.

Brady, corgi pas, bio je jako zainteresiran i zbunjen kada su njegovi vlasnici donijeli plavu pilates loptu u svoj dom. Vlasnici su snimili urnebesnu reakciju psa i podijelili je na društvenim mrežama, gdje je postala viralna.

Na snimku se može vidjeti kako Brady detaljno analizira ovaj “uljez” u njihovom domu. Sprovodi istragu i gleda loptu s velikim znatiželjnim očima. U jednom trenutku, drugi pas se pridružuje Bradyju u istrazi, ali brzo odustaje.

Brady je uzaludno tražio odgovor od svojih vlasnika, gledajući ih zbunjeno i očekujući da će mu objasniti zašto je tu loptu donijeli u kuću. Nakon dugotrajne istrage i niza zbunjenih pogleda, Brady je odlučio odustati i ostaviti loptu na miru.

Ova urnebesna reakcija corgija na plavu pilates loptu razveselila je mnoge korisnike društvenih mreža. Mnogi su se smijali njegovoj zbunjenosti i preslatkom pokušaju da shvati o čemu je riječ.

Brady i njegova urnebesna reakcija su dokaz da nas naše ljubimce uvijek mogu iznenaditi i nasmijati. Njegov vlasnik je srećan što su mnogi ljudi uživali u snimku i nadaju se da će nastaviti donositi radost i smijeh ljudima diljem svijeta.

Ako želite vidjeti urnebesnu reakciju Bradyja na plavu pilates loptu, pogledajte video koji je postao viralan na društvenim mrežama. Nećete zažaliti!

[SLIKA](link na sliku: https://slika.hr/brady-pilates-lopta)

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -