Bojana Bojana Gregorić Vejzović i u 49. godini obara s nogu

Bojana Gregorić Vejzović i u 49. godini obara s nogu

Bojana Gregorić Vejzović i u 49. godini obara s nogu

Ponosno može pokazivati zavidnu figuru i istesane trbušnjake na kojima bi joj mnogi pozavidjeli

Hrvatska glumica Bojanu Gregorić-Vejzović(49) i ovo ljeto tradicionalno provodi na poluotoku Pelješcu, svojoj porodičnoj oazi. Redovno sa svojim pratiocima dijeli uspomene s odmora, a posljednja dva prizora zaslužila su najžešće komplimente. Ponosno može pokazivati zavidnu figuru i istesane trbušnjake na kojima bi joj mnogi pozavidjeli.

Šetnje po Dubrovniku, skakanje u more, uživanje na suncu i delicijama supruga Enesa Vejzovića, tako za sada izgleda odmor Bojane Gregorić Vejzović koja je sve to pokazala na društvenim mrežama.

Ljepotica vitkog vretenastog tijela pokazala se i u kupaćem kostimu. Ona zaista može nositi svaki model kupaćeg kostima i bikinija, a na novoj objavljenoj fotografiji nosi dvodijelnu, rasparenu varijantu. Uprkos tome što se Bojana ne vidi najbolje, budući se fotografirala u kontrasvjetlu, komplimenti pljušte.

Za fotografiju je zaslužan suprug Enes Vejzović, a ona je komentarisala ‘kako me ON vidi’.

Kao nekadašnja balerina, glumica se ne štedi u teretani, a to se primjećuje kad se pogleda njen isklesani trbuh. Koji dan ranije Bojana je pozirala u Dubrovniku u haljini midi kroja s dekolteom kad je po ko zna koji put izazvala val oduševljenja.

IZVOR: AVAZ