Baka Baka Prase: Vraćam se u Srbiju unatoč svim prijetnjama

Baka Prase: Vraćam se u Srbiju unatoč svim prijetnjama

Iznenadio sam se koliko je dosadno u Amsterdamu, tako da sam odlučio ovdje prodati stan koji sam kupio, vratiti se u Beograd, poručio je YouTuber

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase oglasio se na YouTubeu i ispričao da se vratio u Beograd nakon nekoliko dana provedenih u Amsterdamu.

– Iskreno, razočaran sam malo cijelim doživljajem ovdje i Novom godinom u Amsterdamu, očekivao sam malo više. Sve je zatvoreno i mislio sam da će to proći nekad, ali da nema vatrometa, nisam vjerovao da se to može dogoditi. Iznenadio sam se koliko je ovdje dosadno. Odlučio sam ovdje prodati stan koji sam kupio, vratiti se u Beograd… – ispričao je Bogdan u novom vlogu.

On je također poručio:

Vraćam se u Srbiju i Beograd unatoč svim tim prijetnjama, suočit ću se sa svim opasnostima i svojim strahovima i sve ću pobijediti.

Baka Prase nedavno se oglasio na YouTubeu i rekao je da se preselio iz Srbije jer je dobivao prijetnje te da se ne može nositi s tim pritiskom.

Nakon smrti youtuberice Kristine Đukić Kike mnogi su kritizirali Bogdana, koji je prije nekoliko godina snimao videa o njoj i prozivao je. U njihovom raspravljanju nanizale su se razne uvrede.