Utorak, 16 Jula, 2024
HomeAktuelnoAna Uršula Najev o navodnoj romansi sa Momčilom Otaševićem

Ana Uršula Najev o navodnoj romansi sa Momčilom Otaševićem

Čitala sam naglas. Mama se prva počela smijati, a potom i ja, izjavila je glumica

Splitska glumica i pjevačica Ana Uršula Najev ponovo je govorila o navodima da je kriva za razvod Jelene Perčin i Momčila Otaševića.

– Čitala sam naglas. Mama se prva počela smijati, a potom i ja. Nije mi bilo jasno otkud nekome tako nešto može pasti na pamet. Najsmješnije mi je bilo da se o našoj “navodnoj vezi šuška od kraja godine”, kad sam već bila na drugom kontinentu pa da sam zbog toga i “pobjegla”… Razne verzije su se pojavljivale”, rekla je za “Gloriju”.

Dodala je da ju je iznenadio manjak empatije prema njima, njihovim porodicama, djeci… Smatra se planski plasiraju netačne informacije zato što mnogi ni ne pročitaju tekst, već samo ružno osmišljene naslove.

– To je grozno, prije svega prema djeci mojih kolega, koja će za nekoliko godina sve te laži i članke moći vidjeti i čitati na internetu, baš kao i njihove buduće školske kolege. Djeca znaju biti jako okrutna, u šta sam se uvjerila na primjeru svojih mlađih sestara – navela je.

Podsjećamo, Jelena je početkom ovog mjeseca potvrdila da je tačna informacija da se razvodi od Momčila.

– Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece – izjavila je.

IZVOR: AVAZ

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -