Subota, 24 Februara, 2024
HomeVijestiBiHAmiru Hadžiću, kreatoru peticije protiv Bakira Izetbegovića, došli iza ponoći i psovali:...

Amiru Hadžiću, kreatoru peticije protiv Bakira Izetbegovića, došli iza ponoći i psovali: “Je*** ti to dijete i ženu!”

Onda je dotični “divni gospodinčić” počeo da galami “Amire izađi, je*em ti to dijete i ženu”, napisala je Amirova supruga na Facebooku

Hani Hadžić, supruga Amira Hadžića, popularnog YouTube kreatora, humaniste i influensera, s javnošću je podjelila potresno svjedočanstvo. Njen suprug je kreator peticije za hapšenje Milorada Dodika, predsjednika SNSD-a a potom je napravio i za Bakira Izetbegovića, predsjednika SDA.

Ali ubrzo je peticija povučena zbog, kako je sam objavio na društvenim mrežama, prijetnji koje su mu upućene-

A sinoć su mu neke osobe došle na kućna vrata i prijetili Hadžiću i njegovoj porodici.

– Ovaj “divni gospodinčić” jer tako izgleda samo na slikama.

Večeras u 1 sat došao na kućna vrata sa četvoricom, isto tako moglo bi se reći “divni mladići”

Ilma i ja smo spavale i odjednom se začulo zvono na vratima više puta u trenutku nekih 10 do 15 puta je zvonio. Ja sam onako zbunjena ustala i otišla do Amira u sobu da pitam ko zvoni, on je na kamerama već njih uočio i nije htio da otvara.

Onda je dotični “divni gospodinčić” počeo da galami “Amire izađi, je*em ti to dijete i ženu”. Oštetio nam je auto ima udubljenje također – napisala je Hani Hadžić uz fotografiju Armina Šabanovića iz Živinica.

Dalje je napisala kako je njen suprug Amir uzeo telefon da nazove policiju.

– Međutim i komšije su čule galamu i psovanje i nazvale su policiju prije nas.

Onda je jedan od njih povikao “Hajmo, bježimo, zvao je policiju” a ovaj “gospodinčić” je rekao: “Vratit ću se”. I opet je na to dodao “Je*em ti to dijete”. Tada je Amir poludio, izletio iz kuće, uzeo neku letvu ja sam se naravno prepala nisam htjela da radi njih ima problema i da završi u zatvoru. Povukla sam ga svom silom na pod i zgulila mu nogu. Amir je ponovo ustao i krenuo onda su sva trojica ili četvorica koliko ih je bilo na putu sjela u auto i pobjegla. Jedan je i sjedio u autu na putu i čekao.

Znači maltretiranje na privatnoj imovini.

Nanošenje duševne boli mom djetetu od 6 godina koje još ne može zaspati i meni u 5. mjesecu trudnoće neće završiti na ovoj objavi.

Lično predajem advokatu, sudu, tužilaštvu kome god treba.

I vidimo se na tim mjestima “gospodinčiću” ja ti garantujem, žena u 5. mjesecu trudnoće – napisala je Hani Hadžić potresno.

Podsjetimo, Amir Hadžić je nakon povlačenja peticije za hapšenje Bakira Izetbegovića na svom Facebooku napisao:

– A vidiš ipak Bošnje ne daju svog Baketa. Za 50 hiljada potpisa za Dodika, javio mi se 1 (slovima: jedan) Srbin da me pita: “Šta se dešava sa mnom”. Za 2.000 potpisa za Baketa javilo mi se 200 Bošnjaka da mi požele smrt porodici. Bakire Izetbegoviću samo ih deri, neću te više nikad spomenut – naveo je tada Hadžić.

Sudeći prema komentarima i razgovoru sa svojim pratiocima Hadžić iskazuje tvrdnje da je peticija bila motiv napada na porodicu Hadžić. A s obzirom na to da Armin Šabanović ne krije da je simpatizer SDA.

Navodno je ranije na Facebooku objavio video kako glasa za kandidata ove stranke. 

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -