Ponedjeljak, 28 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHPredstojeći dani donose sunčano vrijeme i ugodne temperature

Predstojeći dani donose sunčano vrijeme i ugodne temperature

Vremenska prognoza za naredne dane

U narednim danima očekuje nas pretežno sunčano vrijeme u Bosni i Hercegovini. Vjetar će biti slab, uglavnom sa zapada i sjeverozapada. Jutarnje temperature kretaće se između 8 i 14 °C, dok će na jugu dosegnuti do 16 °C. Dnevne temperature varirat će od 19 do 26 °C.

Detaljna prognoza po danima

U utorak će u Hercegovini biti sunčano s malom do umjerenom oblačnošću. Ostatak zemlje će biti oblačniji, ali se očekuje postepeno smanjenje oblačnosti. Jutarnje temperature biće od 8 do 14 °C, a dnevne od 15 do 21 °C, uz južnu regiju koja će moći dostići do 25 °C.

U srijedu, sunčano vrijeme će se nastaviti u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Drugi dijelovi zemlje biće oblačni, s postepenim rasklanjanjem oblaka tokom poslijepodneva. Jutarnje temperature će biti slične kao i prethodnog dana, dok će dnevne varirati od 14 do 20 °C i u južnim predjelima do 25 °C.

Četvrtak donosi maglu u jutarnjim satima

U četvrtak se očekuje sunčano vrijeme, ali uz mogućnost magle ili niske naoblake po kotlinama Bosne i uz riječne tokove. Jutarnje temperature biće između 6 i 10 °C, dok će na jugu i dalje biti do 14 °C. Dnevne temperature će se kretati od 14 do 20 °C, uz južnu regiju do 25 °C.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -