Ponedjeljak, 28 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHJezive poruke dječaka teroriste potresle Bosnu i Hercegovinu

Jezive poruke dječaka teroriste potresle Bosnu i Hercegovinu

Alarmantne informacije iz tužilaštva

U današnjem izdanju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, objavljene su jezive poruke dječaka koji je povezan sa terorističkim aktivnostima. Tužilaštvo BiH intenzivno istražuje situaciju i traži veze koje bi mogle rasvijetliti ovaj slučaj.

Situacija u Jablanici

Nakon nedavne kataklizme, Jablanica se suočava sa ozbiljnim problemima. Postoji mogućnost da bi grad mogao ostati bez dovoljno vode. Ministar rada i socijalne politike, Adnan Delić, najavio je pomoć za 1.200 ugroženih porodica.

Razvoj na aerodromu u Sarajevu

Vlasti Republike Srpske osporavaju radove na aerodromu Sarajevo, iako se tvrdi da aerodrom posjeduje sve potrebne dozvole. Ova situacija izaziva zabrinutost i može uticati na saobraćaj u regionu.

Upoznajte Aldina Omerovića

Glumac Aldin Omerović u razgovoru za “Dnevni avaz” otkriva tajne svog uspjeha. Njegove mudre rečenice inspiriraju mnoge mlade ljude. Omerović dijeli svoj put kroz svijet glume, ukazujući na izazove i uspjehe.

Prognoza vremena

Bakir Krajinović je za naš list najavio kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima. Važno je slijediti vremensku prognozu, posebno u ovako kritičnim uvjetima.

Masovna potraga u Bijelom Polju

Donosimo informacije o masovnoj potrazi za dvostrukim ubicom u Bijelom Polju. Policija intenzivno radi na rješavanju ovog zločina koji je potresao lokalnu zajednicu.

Krijumčari migranata

Naša redakcija istražila je opasnu BWK grupu krijumčara migranata koja djeluje u Krajinama. Ova situacija zahtijeva hitnu reakciju vlasti i jaču kontrolu granica.

Sport i Barcelona

Na sportskim stranicama možete pročitati o tome kako je njemački stručnjak Hansi Flik ponovo učinio Barcelonu dominantnom ekipu u Evropi.

Za sve ove i druge zanimljivosti, svoj primjerak “Dnevnog avaza” možete pronaći na kioscima širom Bosne i Hercegovine. Također, današnje izdanje dostupno je i na digitalnoj platformi putem ovog linka: Dnevni avaz.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -