Subota, 26 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHTragična sahrana policajca Ozrena Marana u Bosanskom Novom

Tragična sahrana policajca Ozrena Marana u Bosanskom Novom

Obavljanje sahrane Ozrena Marana

U Bosanskom Novom održana je sahrana policajcu Ozrenu Maranu, koji je tragično izgubio život u terorističkom napadu. Napad se dogodio na policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi, a izvršio ga je maloljetnik.

Reakcije porodice i prijatelja

Porodica, prijatelji i kolege imali su samo riječi hvale za Marana. Njegova iznenadna smrt duboko je šokirala sve koji su ga poznavali. Fikret Arnautović, blizak prijatelj porodice, izrazio je tugu zbog gubitka.

Izjavom o terorističkom napadu

Arnautović je izjavio kako osuđuje ovaj teroristički napad, naglašavajući da su slični incidenti neprihvatljivi. “Ovo je napad na policijsku stanicu”, rekao je. Njegova kćerka je udata za Maranovog brata, što dodatno povezuje njihove porodice.

Neobično okolnosti napada

Arnautović je podijelio saznanje da Maran nije bio na svojoj smjeni te da je mijenjao kolegu u kobnoj noći. Trebao je uskoro otići u penziju, što dodatno pojačava tragediju.

Traženje odgovora

Svi se pitaju kakva je pozadina ovog tragičnog događaja. “Ne znam da li to ima veze s nacionalnom pozadinom”, rekao je Arnautović. Po njemu, takve stvari se ne bi trebale dešavati.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -