Subota, 26 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHTragičan gubitak: Smrt djevojčice Džejle Drapić potresa cijelu zajednicu

Tragičan gubitak: Smrt djevojčice Džejle Drapić potresa cijelu zajednicu

U posljednjih 14 dana, porodica Drapić prolazi kroz nevjerojatnu tragediju i gubitak. Džejla Drapić, tinejdžerka koja je liječila zub u stomatološkoj ordinaciji “Dr. Haris Mekić”, izgubila je život nakon što joj se stanje naglo pogoršalo.

Majčina bol i nevjerica

Njena majka, Džemila Drapić, ne može da se pomiri s gubitkom. U razgovoru za “Dnevni avaz”, izjavila je: “Duša mi je otišla s mojim djetetom. Opet razmišljam da je tu, ali zauvijek je otišla.” Ova tragična situacija postavila je Džemilu u pakleni raspored emocionalnog bola i nevjerice.

Sjećanje na Džejlu

Džejla nije bila bolesna i vodila je aktivan život. Njena sestra podijelila je dramatičnu poruku koju je primila od Džejle prije operacije: “Bojim se, volim vas sve.” Djeca porodice Drapić sada često traže svoju “tetku”, čime dodatno pojačavaju tugu.

Prijatelji kao podrška

Džemila zahvaljuje svima koji su uz nju u ovim teškim trenucima. “Hvala svima koji nam šalju saučešće. Ne vjerujem da ovo može biti stvarnost,” dodaje ona.

Poziv na pravednost

Džemila zahtijeva pravdu za svoju kćerku. Izjavila je kako jede bolne tablete, ali ni one joj ne pomažu. “Zauvijek ćemo biti nerazdvojne. Uzeše mi dijete,” izjavila je kroz suze.

Tužilaštvo Kantona Sarajevo već vodi istragu o ovom slučaju, a kantonalni inspektori izvršili su nadzor u ordinaciji dr. Harisa Mekića.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -