Četvrtak, 24 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHMlada poduzetnica iz Gračanice otvorila wedding studio „Moje vjenčanje“

Mlada poduzetnica iz Gračanice otvorila wedding studio „Moje vjenčanje“

Sabina Softić i njen uspješan početak

Sabina Softić, mlada poduzetnica iz Gračanice, na tržištu je otvorila svoj prvi Wedding studio pod nazivom „Moje vjenčanje“. Iako trenutno ne nudi usluge organizacije vjenčanja, njen studio sadrži sve što je potrebno za taj poseban dan.

Široka ponuda dekoracija

U Sabininom studiju možete pronaći dekoracije za restorane, pozivnice, cvijeće za goste, dekoracije automobila, kao i poklone i bidermajere. Njeno putovanje je počelo kao studentski projekt tokom fakulteta, kada je s prijateljicom odlučila izrađivati cvjetiće za kićenje gostiju vjenčanja.

Podrška i planovi za budućnost

Ovaj biznis je pokrenut uz podršku programa sufinansiranja samozapošljavanja. Sabina smatra da su poticaji ključni za uspjeh. Iako je otvorila salon u junu, bila je svjesna konkurencije, ali zahvaljujući poticajima, razvila je sigurnost u svom poslovanju.

Planovi za rast

Trenutno Sabina radi sama, ali planira proširiti svoj tim. Prijateljice su joj do sada pomagale, a ona naglašava da je za posao potrebna kreativnost, trud i vrijeme. Njena stručnost i posvećenost čine ovu poslovnu priču inspirativnom.

Zaključak

Sabina Softić predstavlja primjer uspješnog poduzetništva u BiH. Njena predanost i planovi za budućnost obećavaju daljnji uspjeh. Svima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa, ona savjetuje da iskoriste dostupne resurse i poticaje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -