Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHTragedija tinejdžerke Džejle Drapić potresa BiH: Doktor Mekić pod istragom

Tragedija tinejdžerke Džejle Drapić potresa BiH: Doktor Mekić pod istragom

Smrt Džejle Drapić

U najnovijem izdanju “Dnevnog avaza”, objavljene su informacije o tragičnom slučaju smrti Džejle Drapić (16). Njena smrt je podigla brojna pitanja, a doktor Haris Mekić sada se nalazi pod istragom Tužilaštva.

Nadzor stomatološke klinike

Službenici Kantonalne uprave za inspekcijske poslove (KUIP) izvršili su nadzor u stomatološkoj klinici gdje je Džejla primala liječenje. U ovoj situaciji, ističe se potreba za odgovornošću zdravstvenih stručnjaka.

Finansijski problemi bh. građana u Švedskoj

Novi broj “Dnevnog avaza” donosi i istraživanje o teškoćama s kojima se suočavaju bh. građani u Švedskoj prilikom slanja novca kući. Ova tema je od velike važnosti za mnoge naše sugrađane.

Podrška obrtnicima nakon poplava

Federalni ministar Vojin Mijatović otkrio je kako će Vlada FBiH pomoći obrtnicima pogođenim poplavama. Ova pomoć predstavlja nadu za mnoge koji su pretrpjeli gubitke.

Heroj iz Njemačke

U svom izdanju, “Avaz” također donosi priču o Ramizu Kadriću, heroju iz Njemačke, čija želja da pomogne unesrećenima u Jablanici inspirira mnoge.

Političke analize i ekskluzivni intervjui

Čitatelji mogu očekivati i analizu političke situacije u kojoj DF ostvaruje rezultate bez koalicije sa SDA. Osim toga, u prilogu “TV Extra” možete pronaći intervjue sa poznatim bh. pjevačima.

Za više informacija i ekskluzivnog sadržaja, svoj primjerak “Dnevnog avaza” kupite na kioscima širom Bosne i Hercegovine ili ga pročitajte na digitalnoj platformi: Avaz Pressreader.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -