Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHBrutalni napad na doktoricu u Bratuncu izazvao proteste kolega

Brutalni napad na doktoricu u Bratuncu izazvao proteste kolega

Povrede i hitna pomoć

Doktorica Doma zdravlja u Bratuncu, Snježana Stojanović, pretučena je tokom noćnog dežurstva. Ona je odmah primljena u bolnicu Zvornik zbog zadobijenih povreda. Nakon ovog nemilog događaja, njene kolege organizovale su mirni protest kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo.

Ogorčenje porodice

Brat doktorice Stojanović, Zvezdan, ogorčen je napadom. Izjavio je da je strašno što je njegova sestra brutalno pretučena dok je radila svoj posao. Prema njegovim riječima, premlaćivanje je bilo toliko nasilno da se Snježana s razlogom ne može smatrati lakim tjelesnim povredama.

Medicinska pomoć i stanja pacijentice

Snježana Stojanović je primljena u bolnicu sa povredama predjela lica i gubitkom svijesti. Dežurni hirurg, Milan Pavlović, izjavio je da se doktorica trenutno nalazi van životne opasnosti, ali da ostaje pod nadzorom zbog svojih povreda.

Privođenje napadača

Policija je obaviještena o incidentu oko jedan sat posle ponoći. Napadač, inicijala M. D., odmah je lišen slobode. Ovaj događaj izaziva dodatnu zabrinutost među zdravstvenim radnicima.

Protest zaposlenih i zahtjev za zaštitu

Zaposleni u Domu zdravlja Bratunac traže oštrije kazne za napadače i bolju zaštitu. Ljekar Danka Mićić apeluje na državne organe da im omoguće status službenih lica i obezbede zaštitu 24 sata dnevno. Zdravstveni radnici traže hitnu reakciju vlasti kako bi se spriječili slični napadi u budućnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -