Četvrtak, 17 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHDvodnevna konferencija "Snaga komunikacije" okupila gotovo 500 posjetilaca u BKC-u

Dvodnevna konferencija “Snaga komunikacije” okupila gotovo 500 posjetilaca u BKC-u

Konferencija o bitnim društvenim temama

U Bosanskom kulturnom centru održana je dvodnevna konferencija pod nazivom “Snaga komunikacije”. Ova manifestacija okupila je rekordan broj posjetilaca, gotovo 500, koji su imali priliku slušati edukativna predavanja, inspirativne govore i panel diskusije.

Razgovori o trendovima i društvenoj odgovornosti

Stručnjaci iz marketinga, medija, kreativne industrije i umjetnosti raspravili su ključne teme. Fokusirali su se na najnovije trendove, uključujući brendiranje i umjetnu inteligenciju. Jedna od ključnih tema bila je integracija umjetne inteligencije u poslovne procese.

Poruka podrške ženama

Irena Miličević Vukoja, direktorica agencije Prefix, isticala je važnost društvene odgovornosti. Uloga Woman.Comm Cluba je poticati komunikaciju koja doprinosi pozitivnim promjenama u društvu. Panelistica Ida Prester iz Hrvatske ukazala je na problem femicida i hitnost njegovog rješavanja.

Održavanje etike u komunikacijskoj industriji

Panelisti su također dijelili svoja iskustva o odgovornom korištenju inovacija i alata. Naglasili su etička pitanja i društvenu odgovornost kao ključne aspekte budućnosti komunikacijske industrije.

Konferencija “Snaga komunikacije” je još jednom pokazala značaj edukacije i dijaloga o bitnim društvenim temama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -