Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHRadovi na vodovodnom sistemu uzrokuju prekide u vodosnabdijevanju u Sarajevu

Radovi na vodovodnom sistemu uzrokuju prekide u vodosnabdijevanju u Sarajevu

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planiraju se radovi na obnovi mreže u nekoliko sarajevskih ulica. Iz ovog razloga, građani Sarajeva trebaju biti informisani o potencijalnim prekidima u vodosnabdijevanju.

Ulice gdje će se izvoditi radovi

Radovi će se izvoditi na slijedećim lokacijama: Adema Buće, Vladimira Preloga, Omera Kovača čikma, Bužimska, Dolačka, Otona Župančića, Sulje Jahića, kao i ulicama Harisa Čampare, Muvedina Ramovića, Remzije Pehlivanovića i Esada Midžića. Dodatno, obuhvaćene su i ulice Bratunačka, Grada Bobovca, Kenana Brkanića, Igmanskih bataljona, Sabita Užičanina te Reisa ef. Hadžiomerovića, Ramiza Alića i Vogošćanskih odreda.

Prekid u snabdijevanju vodom

Zbog ispitivanja vodovodne mreže, do prekida vodosnabdijevanja doći će u noćnim satima, od ponoći do šest sati ujutru. Ovaj prekid će pogoditi dijelove ulica Ljubljanske, Radničke, Porodice Foht, Urijan Dedine, kao i Trebevićku, Šaćira Sikirića, Travničku i Nevesinjsku.

Planirani radovi u okviru projekta Vodovod Sarajevo

U sklopu projekta Vodovod Sarajevo, radovi će se također izvoditi u ulicama Valtera Perića, Omera Kovača i Maršala Tita. Tokom tih radova moguće su dodatne poteškoće u vodosnabdijevanju.

Normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se po završetku radova tokom poslijepodneva.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -