Srijeda, 16 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHTender za nabavku novih vozila vrijedan gotovo 200.000 KM

Tender za nabavku novih vozila vrijedan gotovo 200.000 KM

Vrijednost tendera i zahtjevi

Tender za nabavku novih vozila vrijedan je 170.940 KM bez PDV-a. U ukupnom iznosu, to predstavlja približno 200.000 KM. Troškovi nabavke jednog vozila tako se kreću oko 100.000 KM.

Specifikacije traženih vozila

U okviru tendera, potrebna su dva nova vozila proizvedena u ovoj godini. Ova vozila trebaju biti crne metalik boje, imaju turbo dizel motor sa minimalnom snagom od 140 KW. Također, zahtijeva se automatski mjenjač i pogon na sve točkove.

Oprema i dodatne specifikacije

Traženi automobili moraju posjedovati opremu koja uključuje kameru za parkiranje sprijeda i pozadi. Uz to, očekuje se senzor za prepoznavanje saobraćajnih znakova i višebojna digitalna instrument tabla. Također, bočni vazdušni jastuci i vazdušni jastuci za koljena vozača su obavezni.

Uslovi za ponuđače

Zainteresovani ponuđači moraju osigurati garanciju od 48 mjeseci ili 120.000 pređenih kilometara. Pored toga, obavezni su dokazati da im u posljednjih šest mjeseci nije bio blokiran transakcioni račun.

Ponuđači trebaju biti proizvođači, generalni zastupnici ili ovlašteni distributeri za ponuđena vozila. Također, potrebno je imati servis za servisiranje vozila u Bosni i Hercegovini.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -