Subota, 12 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHSaobraćajna obustava na M-4 i upozorenje za vozače

Saobraćajna obustava na M-4 i upozorenje za vozače

Obustava na magistralnom putu M-4

Zbog nesreće koja se dogodila na magistralnom putu M-4 u mjestu Puračić, saobraćaj je obustavljen. Alternativni pravci su već u funkciji, a vozači se mole da poštuju upute policijskih službenika na licu mjesta.

Saobraćajne izmjene na putu Jablanica-Mostar

Na magistralnom putu Jablanica-Mostar, dionica između Jablanice i Potoka, saobraćaj je omogućen od 19 do 07 sati. Tokom dana, od 07 do 19 sati, saobraćaj je obustavljen.

Obustava na putu prema Blidinju

Put koji vodi od Jablanice prema Blidinju također ima obustavljen saobraćaj. Vozači se savjetuju da koriste alternativne pravce dok trajanje obustave nije poznato.

Mokri kolovozi i opasnost od odrona

Upozorava se na mokre i vlažne kolovoze usljed nestabilnog vremena i povremene kiše. Vozila su u opasnosti zbog mogućih odrona, posebno u brdovitim predjelima.

Ograničenja na putu Konjic-Borci-Ruište

Na putu Konjic-Borci-Ruište, moguće je saobraćati putničkim, kombi i terenskim vozilima, ali samo jednom trakom, uz naizmjenično propuštanje.

Dodatna ograničenja na regionalnom putu R-408

Na regionalnom putu R-408 između Drvara i Glamoča, zbog oštećenja kolovoza, zabranjen je saobraćaj za vozila teža od 7,5 tona. Alternativni pravci su u funkciji.

Vozačima se preporučuje da prate upute lokalnih vlasti i koriste alternativne rute zbog teških uvjeta saobraćaja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -