Četvrtak, 10 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHKojović zadovoljan rezultatima Naše stranke na lokalnim izborima

Kojović zadovoljan rezultatima Naše stranke na lokalnim izborima

Zadovoljstvo rezultatima

Predrag Kojović, državni zastupnik i član Glavnog odbora Naše stranke, izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima na lokalnim izborima. Smatra da je stranka ostvarila dobar rezultat, s posebnim naglaskom na pobjedu kandidata za načelnika općine Centar, Srđana Mandića.

Poruka građana

Kojović naglašava da je poruka građana jasna: potrebno je bolje raditi na mjestima gdje Naša stranka ima vlast. On smatra da su rezultati izbora upozorenje za Trojku, te izražava razočaranje zbog vođene kampanje protiv njih.

Politička situacija

Prema Kojoviću, kampanja koju su vodili SDA i DF koristila je neistinita obilježja i agresivne strategije. Te taktike su, naglašava, pokazale da su politički isplative u trenutnom haotičnom okruženju.

Očekivanja od Trojke

Na pitanje o očekivanjima od Trojke, Kojović ističe potrebu za ozbiljnim razgovorima unutar stranke. Očekuje da građani preispitaju vlastite stavove i shvate da su politički blokovi jasno definisani.

Evropski put BiH

Kojović vjeruje da su izbori 2026. godine ključni za evropski put Bosne i Hercegovine. On poziva sve koji žele vidjeti BiH u EU da shvate važnost ovog referenduma.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -