Srijeda, 9 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinZanimljivostiMladenci Umjesto Torte Odabrali Pizzu: Novi Trend Na Svadbama

Mladenci Umjesto Torte Odabrali Pizzu: Novi Trend Na Svadbama

Neobična odluka mladinaca

Na nedavno održanoj svadbi, mladenci su umjesto tradicionalne svadbene torte odlučili se za pizzu. Ovaj neobičan izbor oduševio je prisutne i postao viralna tema na društvenim mrežama.

Pomalo neobičan momenat

Ples i uživanje uz komade pizze zamijenili su klasično sječenje torte. Snimak ovog događaja na TikToku prikupio je više od pola miliona pregleda i skoro 400 komentara. Korisnici su rado podijelili svoje mišljenje o ovoj ideji.

Reakcije publike

Mnogi su pozitivno komentarisali ovu odluku. “Originalni, šta fali? Sada će svi početi raditi isto”, jedan je od komentara. “Torte su apsurdno skupe. Pizza je sasvim uredu”, dodao je drugi korisnik.

Također, neki nisu oklijevali prokomentarisati: “Njihova svadba, njihov izbor,” dok su drugi istaknuli da je “torta stara priča”.

Promjene u običajima

Na svadbama se sve više primjećuju nove tendencije. Uz odluku o zamjeni torte pizzom, mladenci biraju drugačiju muziku. Na primjer, tijekom ovog ljeta je na jednom srbijanskom vjenčanju puštena popularna pjesma “Rendalicca”. Mnogi su kritikovali, dok su drugi to smatrali prihvatljivim.

Komične situacije na svadbama

Osim ovih neobičnosti, zanimljivosti dolaze i iz Hrvatske. Mladenci iz Daruvara nasmijali su prisutne kada je svadbeni fotograf upao u bazen tokom fotografisanja.

Ovaj trend pokazuje da se stariji običaji polako mijenjaju i da se mladenci odlučuju za neobične, zabavne i originalne ideje kako bi obilježili svoj poseban dan.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -