Utorak, 8 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHStravično ubistvo u Tuzli: Policija traga za majkom osumnjičenom za ubistvo kćerke

Stravično ubistvo u Tuzli: Policija traga za majkom osumnjičenom za ubistvo kćerke

Ubistvo koje šokira Tuzlanski kanton

Oko 30 specijalaca Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona angažovano je u potrazi za majkom koja se sumnjiči za ubistvo svoje 31-godišnje kćerke. Ova tragična situacija dogodila se preksinoć, a prijava je stigla u Policijsku stanicu Centar u Tuzli.

Pronađeno beživotno tijelo

Prema informacijama kojima raspolaže portal “Avaza”, muškarac star 64 godina prijavio je policiji da je u svojoj kući pronašao beživotno tijelo svoje kćerke. Stravični detalji ukazuju na to da je riječ o zločinu koji je, prema prvim informacijama, počinila majka žrtve.

Dokazi na licu mjesta

Istražioci su na mjestu zločina pronašli dva oproštajna pisma, kao i predmet koji se sumnjiči da je korišten za ubistvo. Riječ je o čekiću, a prilikom pregleda pronađeni su i drugi dokazi koji bi mogli pomoći u rasvjetljavanju ovog strašnog slučaja.

Traga se za osumnjičenom

Policija trenutno pretražuje područje oko Tušanja, blizu mjesta gdje se navodno dogodilo ubistvo. U potrazi učestvuju i specijalizovane jedinice, a šuma koja se nalazi iza kuće čini potragu još složenijom.

Zdravstveno stanje žrtve

Žrtva je, prema saznanjima, bila teški bolesnik, što dodatno komplikuje cijeli slučaj. Policija nastavlja s istragom, a javnost u Tuzli nije prestala šokirati ova strašna vijest.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -