Utorak, 8 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHDirekcija Festivala MESS Otkazuje Program Zbog Dana Žalosti

Direkcija Festivala MESS Otkazuje Program Zbog Dana Žalosti

Otkazivanje programa 64. Festivala MESS

Direkcija Internacionalnog teatarskog festivala MESS obavijestila je javnost o otkazivanju svih programa planiranih za danas. Ova odluka je donijeta kao znak poštovanja prema Danu žalosti koji je proglašen u Bosni i Hercegovini.

Otkazane aktivnosti

Otkazivanje se odnosi na nekoliko značajnih događaja. Među njima su redovna press konferencija s festivalskim gostima, promocija knjige “S Cvejom” te predstava “Ožiljci” u okviru Malog MESS-a. Također, otkazana je i Dramadžiluk – “Moji tužni monstrumi – autogram za Milicu”.

Predstava “Budućnost” za žiri

Iako su ostale aktivnosti otkazane, predstava “Budućnost” će se odigrati za festivalski žiri. Ova mjera osigurava kontinuitet takmičarskog karaktera Festivala MESS, koji se održava već 64. put.

Informacije o povratu novca za ulaznice

Publika koja je kupila ulaznice može očekivati povrat novca. Sredstva će biti vraćena u skladu s procedurama koje nudi portal kupikartu.ba.

Za karte kupljene online, korisnici trebaju poslati zahtjev na mail [email protected]. Karte kupljene na prodajnim mjestima zahtijevaju slanje fotografije ulaznice i transakcijskog broja na [email protected].

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -