Ponedjeljak, 7 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHHumanitarna večer "Za naše ljude" za pomoć poplavljenim područjima u BiH

Humanitarna večer “Za naše ljude” za pomoć poplavljenim područjima u BiH

Humanitarna akcija na TV Nova i N1

U utorak, 08. oktobra, TV Nova i N1 organiziraju humanitarnu večer pod nazivom “Za naše ljude”. Emisija će biti emitovana u direktnom prijenosu od 20:00 sati. Sva prikupljena sredstva bit će namijenjena za pomoć stanovništvu pogođenom poplavama u Bosni i Hercegovini.

Važnost humanosti i solidarnosti

Oko 100 ličnosti iz javnog života pridružit će se akciji. Gledatelji će imati priliku pozvati i donirati sredstva Udruženju Pomozi.ba. “Okupili smo se oko iste ideje, a to je humanost na djelu”, izjavili su iz organizacije.

Stravične slike iz poplavljenih područja

Slike iz Jablanice, Fojnice, Kiseljaka, Kreševa i Konjica su šokantne. Uzgled, pomoć je pristigla, ali će ljudima iz ovih područja trebati još mnogo podrške da obnove svoje živote.

Učesnici i posebni gosti

Na humanitarnoj večeri sudjelovat će poznate ličnosti iz kulturnog, sportskog i društvenog života. Domaćini emisije bit će prepoznatljiva lica iz TV Nova i N1, koja će razgovarati s gostima u studiju.

Jedinstveni humanitarni broj 17039

Udruženje Pomozi.ba već je aktiviralo humanitarni broj 17039. Građani mogu donirati 2 KM putem ovog broja, koji je jedinstven za sve telekom operatere u BiH. Tokom emisije, gledatelji će moći donirati sredstva i razgovarati s gostima.

Pridružite se humanitarnoj večeri

Ne propustite specijalnu humanitarnu emisiju koja će prikazati najdirljivije priče iz poplavljenih područja. “Za naše ljude” je prilika da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -