Ponedjeljak, 7 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHStanivuković slavio pobjedu uz podršku članova PDP-a

Stanivuković slavio pobjedu uz podršku članova PDP-a

Izborna pobjeda u Banjaluci

Ove godine, gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, ostvario je uvjerljivu pobjedu protiv svojih suparnika. On je porazio Nikolu Šobota iz SNSD-a, koji je zauzeo drugo mjesto, te Jelenu Trivić iz Narodnog Fronta, koja je bila trećeplasirana.

Proslava na ulicama grada

Nakon velikog uspjeha, Stanivuković je proslavio pobjedu vožnjom na krovu autobusa. Uz njega su bili i članovi Partije demokratskog progresa (PDP) iz Banje Luke, koji su zajedno dijelili radost pobjede.

Poruka narodu

Aktuelni i novi gradonačelnik poručio je da je njegova namjera da pomogne svakom građaninu Banjaluke. “Oni su htjeli moju glavu, na politički način”, istakao je Stanivuković.

Teške političke borbe

Stanivuković se dotakao izazova s kojima se suočavao tokom kampanje. “Neki su najavljivali da ću da izvršim državni udar. Danas, kada je istina 100 puta vjerodostojnija, nema potrebe za političkim govorima,” rekao je.

Izazovi i pobjede

Gradonačelnik je naglasio da nije imao podršku medija, niti značajnog dijela vlastite stranke. Unatoč svemu, uz podršku građana, uspjeo je prevazići teške trenutke i postići pobjedu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -