Ponedjeljak, 7 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHČengić: "Nastavljam služiti Starom Gradu uz povjerenje građana"

Čengić: “Nastavljam služiti Starom Gradu uz povjerenje građana”

Pozitivna kampanja i volja naroda

U nedavnom obraćanju, kandidat za načelnika Starog Grada, Čengić, zahvalio se građanima na povjerenju koje su mu ukazali glasajući za njegovu viziju. “Vodili smo čistu, pozitivnu kampanju, fokusirajući se na budućnost Starog Grada”, naglasio je.

Rad i kontakt s građanima

Čengić je istakao kako je uspjeh došao radom i aktivnim kontaktom sa građanima. “Nisam imao nikakve medijske nastupe. To je pokazatelj da se može pobijediti kvalitetom, a ne količinom.”, poručio je.

Podrška građana i volontera

On se zahvalio svim volonterima i aktivistima koji su mu pomagali tokom kampanje. “Zahvaljujem ljudima Starog Grada koji su redovno izlazili na birališta”, dodao je on. Njegova strategija se pokazala uspješnom, s obzirom da su građani ponovno izrazili podršku njegovom radu.

Poruka opoziciji

Čengić nije želio komentirati svoje protivnike, tvrdeći da “nisu vrijedni spomena”. Njegove riječi jasno pokazuju stav prema konkurenciji, koju je okarakterisao kao “loše političare i još gore ljude”.

Novi radni dan i fokus na ljude

Kako bi se održala dosadašnja pozitivna energija, Čengić planira nastaviti s radom za dobrobit građana. “Sutra je novi radni dan, i dalje ćemo raditi odgovorno, s ljudima u fokusu”, naglasio je.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -