Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHEmotivna priča iz Trusine: Salčin daruje kravu Nerminu nakon nepogode

Emotivna priča iz Trusine: Salčin daruje kravu Nerminu nakon nepogode

Nermina Keza i tragedija u Trusini

Nakon stravične bujice koja je pogodila selo Trusina, Nermin Keza podijelio je svoju emotivnu ispovijest. U ovoj katastrofi, izgubio je dva kamiona, sijeno i kravu. Njegova priča dirnula je mnoge, a posebno Erdina Salčina iz Semizovca.

Erdinova plemenita gesta

Eridin Salčin, suočen s Nerminovim suzama, odlučio je pomoći. Odlučio je da pošalje kravu Nerminu kako bi mu olakšao trenutnu situaciju. Ovaj čin solidarnosti pokazuje kako ljudska dobrotvorna priroda može prevazići teške okolnosti.

Krava stigla u Trusinu

U popodnevnim satima, krava je uspješno dostavljena Nerminu u Trusinu. Osim krave, Salčin je dovezao i sijeno, čime je dodatno pomogao u obnovi Nerminovog domaćinstva. Njegova sreća bila je očigledna, a Nermin nije krio emocije prilikom susreta s kravljom.

Emotivni trenutak

“Volim ja tebe mazu”, izjavio je Nermin, pokazujući koliko mu je ova pomoć značila. Ovaj dirljivi trenutak zabilježen je u videoprilogu koji prikazuje radost i zahvalnost.

Solidarnost i ljudskost u ovim teškim trenucima su najvažniji. Nermin i Erdin postali su primjer zajedništva i pomoći kada je najpotrebnije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -