Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHAmra Šabić-El-Rejes izražava saučešće zbog poplava u Bosni i Hercegovini

Amra Šabić-El-Rejes izražava saučešće zbog poplava u Bosni i Hercegovini

Tragedija pogodila Bosnu i Hercegovinu

Profesorica sa Columbia Univerziteta, Amra Šabić-El-Rejes, iz Bihaća, oglasila se povodom katastrofalnih poplava koje su zahvatile Bosnu i Hercegovinu. Ove poplave su donijele velike gubitke i teškoće, a njene riječi oslikavaju bol koji mnogi osjećaju.

Osjećaji podrške i saučešća

Na društvenim mrežama, profesorica je podijelila svoje emocije i saosjećanje sa stradalnicima. “Fotografije i vijesti koje dobijam iz naše Bosne i Hercegovine mi slamaju srce”, napisala je Šabić-El-Rejes. Ova njena izjava najbolje pokazuje koliko su joj te vijesti teške za prihvatiti.

Poruka nade

U svojoj poruci, profesorica je izrazila saučešće svim onima koji su izgubili voljene. Naglasila je koliko je važno pružiti podršku onima koji su najteže pogođeni. “Želim vam svima, a naročito našem narodu u Bosni i Hercegovini, kolektivnu snagu da se ova strahota što prije prevaziđe”, poručila je Amra.

Pohvala hrabrosti naroda

Šabić-El-Rejes je istakla i hrabrost naroda koji se suočava s ovom situacijom. “Rahmet dušama onih koje smo, nažalost, izgubili”, zaključila je. Njena podrška i riječi ohrabrenja odražavaju zajedništvo i solidarnost svih koji su pogođeni ovom prirodnom katastrofom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -