Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHSnažna podrška Mirzi Selimbegoviću na završnom skupu za načelnika Novog Grada

Snažna podrška Mirzi Selimbegoviću na završnom skupu za načelnika Novog Grada

Promjene u Novom Gradu

Završni skup Mirze Selimbegovića, kandidata za načelnika Novog Grada, poslao je jasnu poruku o podršci promjenama u općini. Kandidaturu je podržalo nekoliko stranaka, uključujući stranke Trojke, a pridružile su im se i druge stranke i pojedinci.

Istaknute ličnosti na skupu

Skupu su prisustvovali brojni visoki dužnosnici, uključujući Dušku Jurišić i Dragana Miokovića. Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić također je podržala Selimbegovića, kao i ministar Adnan Delić i premijer Nihad Uk.

Visoka očekivanja

Abel Baltić iz SDP-a izjavio je kako očekuje da će Novi Grad postati najbolja općina u zemlji pod vođstvom Selimbegovića. Dino Okerić iz Naroda i Pravde naglasio je energiju građana i potencijal za pobjedu Trojke.

Rješavanje problema i razvoj

Nihad Uk je istakao napredak u infrastrukturi, uključujući novije javne prijevoze i projekte koji su unaprijedili kvalitet života građana. Okerić je dodao kako je saradnja na lokalnom nivou ključ za uspjeh.

Transparentnost i odgovornost

Selimbegović je naglasio da će njegovo vođstvo biti otvoreno za građane. Odbacio je optužbe svog protukandidata ističući kako su njegova obećanja zasnovana na prethodnim uspjesima.

Poziv na akciju

Na kraju, Selimbegović je pozvao građane da izađu i podrže Trojku na izborima 6. oktobra. Njegova poruka je jasna: promjene su potrebne, a zajednički rad je ključ uspjeha.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -