Utorak, 1 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHSkandal na mitingu SNSD-a: Narkobos viđen pored Milorada Dodika

Skandal na mitingu SNSD-a: Narkobos viđen pored Milorada Dodika

Mitiga SNSD-a na Palama izaziva pitanja

Na mitingu Srpske demokratske stranke (SNSD) održanom na Palama, zabilježen je skandal. Novinar Slobodan Vasković objavio je fotografiju na kojoj je pored predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika, viđen Mića Danilović, osumnjičeni narkobos.

Prisutnost narkobosa izaziva sumnju

Danilović je snimljen u sivom dukserici, dok Dodik sjedi u prvom redu. Ova situacija pobudila je zabrinutost kod javnosti. Kako je moguće da se osoba s takvom optužbom nalazi tako blizu štićene ličnosti kao što je Dodik?

MUP RS treba pružiti odgovore

Vasković je istakao da MUP RS treba hitno pojasniti ovu situaciju. Istaknuo je da podzemlje Pala, jedno od najopasnijih u BiH, već duže vrijeme surađuje sa SNSD-om, u čemu se pominje i kupovina glasova.

Izborna noć na Palama biće dramatična

Izborna noć na Palama, prema najavama, bit će vrlo dramatična. Dodik navodno zahtijeva da Damjan Škipina bude izabran kao načelnik, a protivkandidatu Dejanu Kojiću javno prijeti. Ove tenzije uzburkale su političku scenu u ovom gradu.

Odgovornost MUP-a RS

Vasković upozorava da MUP RS ima veliku odgovornost za događaje koji bi mogli uslijediti na izbornoj noći. Sa sve većim tenzijama i potpunom mobilizacijom, sigurnost u Pala bit će na iskušenju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -