Utorak, 1 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHMajka Srebrenice Kade Hotić o uvredljivoj izjavi Kenele Zuko

Majka Srebrenice Kade Hotić o uvredljivoj izjavi Kenele Zuko

Reakcija Kade Hotić na izjavu zastupnice Zuko

U novom izdanju “Dnevnog avaza”, Kade Hotić, majka Srebrenice, izrekla je oštru kritiku na račun zastupnice Kenele Zuko iz SDA. Naime, Hotić se oglasila povodom Zukine izjave o prevozu Bošnjaka Srebrenice, Bratunca i Vlasenice.

Osuda uvredljivih komentara

Kade Hotić je kazala da je “zgrožena” izjavom koju je Kenenela Zuko iznijela. “Neka je sram i stid”, poručila je Hotić za “Dnevni avaz”. Ova izjava naišla je na široku osudu javnosti.

Aktuelna događanja

Pored ove važne reakcije, “Dnevni avaz” donosi i priče o promjenama na čelu NATO-a, gdje Jens Stoltenberg odlazi, a Mark Rute preuzima vođenje. Ovaj pionirski korak mogao bi imati implikacije i na Bosnu i Hercegovinu.

Intervjui i važne priče

U današnjem izdanju, čitatelji mogu pročitati intervju sa svjetskim šampionom Erkom Junom, koji najavljuje proslavu svoje titule u BiH. Takođe, dirigent “Glenn Miller Orchestra” Vil Salden govori o predstojećem koncertu.

Zabrinjavajuća situacija u zdravstvu

Kada je u pitanju zdravstvo, Enida Glušac iz Udruženja “Renesansa” govori o zabrinjavajućem broju pacijenata oboljelih od karcinoma na listama čekanja. Ova situacija dodatno naglašava hitnost reformi u zdravstvu.

Današnje izdanje “Dnevnog avaza” može se pronaći na kioscima širom Bosne i Hercegovine, kao i na digitalnoj platformi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -