Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHZahvalnice uručene za doprinos poboljšanju uslova u zdravstvu

Zahvalnice uručene za doprinos poboljšanju uslova u zdravstvu

Uručenje zahvalnica na KCUS-u

Na Klinici za pedijatriju KCU Sarajevo održano je uručenje zahvalnica povodom donacije za poboljšanje uslova rada i liječenja. Događaju su prisustvovali značajni predstavnici KCUS-a, uključujući prof. dr. Hajriju Maksić, v.d. generalnu direktoricu, te prof. dr. Edu Hasanbegovića, direktora Discipline za zdravlje djeteta.

Doprinos kompanije Bijela tehnika Hadžići

Donaciju su osigurali Tarik i Mirnes Fatić, vlasnici kompanije Bijela tehnika Hadžići. Oni su istaknuli važnost ovih akcija i društvene odgovornosti koju bi svi trebali imati. “Krenulo je spontano. Uspjeli smo obezbijediti finansijsku konstrukciju uz pomoć naših prijatelja i privrednika”, rekli su Fatići.

Apel na društvenu odgovornost

Fatić je naglasio da se nada da će i drugi privrednici slijediti njihov primjer. “Svi zajedno smo završili veliki projekat. Veliko mi je zadovoljstvo što smo olakšali pacijentima i radnicima KCUS-a”, dodao je.

Potreba za dodatnom podrškom

Vidaković je istakao da bh. zdravstvu nedostaje podrška, te je pozvao građane na akciju. “Kada se male ruke sklope, moguće je mnogo. Nadam se da će drugi učiniti isto”, poručio je.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -