Ponedjeljak, 30 Septembra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHDodik obećava pomoć Bileći uz uslov podrške SNSD-u

Dodik obećava pomoć Bileći uz uslov podrške SNSD-u

Predizborni skup SNSD-a u Bileći

Protekle nedjelje, Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) održao je predizborni skup u Bileći. Na tom skupu, predsjednik entiteta Republika Srpska, Milorad Dodik, iznio je planove o mogućoj pomoći toj opštini.

Obećanja i uslovi

Dodik je naglasio da će Vlada Republike Srpske zasjedati u Bileći do Nove godine. “Pomagaćemo Bileći kako bi se stabilizovao opštinski budžet”, istakao je Dodik. Međutim, postavio je uslov: podršku će dobiti samo ako građani izaberu kandidata SNSD-a, Miodraga Parežanina, za načelnika opštine.

Rješenja i pomoć

Predsjednik je najavio dolazak entitetskih ministara, kako bi se rješavali problemi s kojima se Bileća suočava. “Elektroprivreda RS-a” će također biti uključena u rješavanje nekih od tih problema, dodao je Dodik.

Neizvjesna budućnost

Iako su obećanja zvučna, postavlja se pitanje šta će se desiti ako Parežanin ne pobijedi na predstojećim izborima. Hoće li Vlada RS-a i dalje pružati pomoć Bileći ili će pomoć biti uvjetovana ishodom izbora?

Kao što je Dodik ranije izjavio na Sokocu, čini se da je pristup zasnovan na podršci SNSD-u jedini način da se dobiju viši nivoi pomoći.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -